Smartlog v3 » En tjaldrygers log » Indledende overvejelser III
Opret egen blog | Næste blog »

En tjaldrygers log

Let's smoke it da fuck up

Indledende overvejelser III

20. Apr 2005 16:58, Hovedet

Jeg har nøje planlagt, hvor meget jeg skal ryge og hvordan jeg skal forholde mig, når det sker. Først og fremmest er det vigtigt, at jeg ikke overdriver. Jeg har aldrig dyrket steneriet, så det ville være tåbeligt for mig at ryge hash af andet end joints. Det er længe siden, jeg rullede sidst, men jeg er sikker på, bevægelserne stadig ligger gemt i mine fingre. Det er lidt ligesom at gøre på cykel eller dyrke sex, man glemmer ikke rutinen. Men eftersom formålet med min hashrygning primært er at blive inspireret, er det også vigtigt, at mængden af indtaget hash ikke er for stor. Den skal være så lille, at jeg stadig er klar nok til at vidererapportere mine tanker til papir eller diktafon, men samtidig skal den også være så tilstrækkelig stor, at en bevidsthedsforskydning indtræffer. Jeg vil tro et halvt gram pr. session skulle være tilstrækkeligt. I starten - efter så lang tids mådehold - vil jeg naturligvis være særdeles letpåvirkelig, men jeg har heldigvis altid formået at lægge jointen fra mig, når rygningen tager overhånd og bliver ubehagelig. På den måde kan jeg gemme resten til senere på dagen og derved holde trippet ved lige over et længere tidsrum også. Det er også økonomisk set det bedste, for jeg har kun råd til at bruge måske 1500 kroner på hash pr. måned.

Har jeg fortalt, hvor meget jeg glæder mig til igen at føle mig som et rigt menneske? At hash skulle være bevidsthedsudvidende er jo ikke noget, hippierne bare fandt på. Det er et faktum, og lur mig om ikke flere end jeg kunne trænge til at udvide deres horisont bare en smule. Siden jeg har en privat interesse for sprog og tankemønstre, er hashen den perfekte katalysator for mig. Tilmed gør den mig mere vittig og beleven, og så er det samtidig lækkert at elske på tjald. Jeg må ved lejlighed ryge, når min pige er på besøg. Måske ude på toilettet; hun skulle nødig vide, jeg er begyndt igen.

Har ydermere bestemt mig for også at bringe diverse hashrelaterede nyheder og egne tanker vedrørende euforiserende stoffer her på loggen. Alt sammen i oplysningens hellige navn.

Arkiv

Relaterede