Smartlog v3 » En tjaldrygers log » Velkommen
Opret egen blog | Næste blog »

En tjaldrygers log

Let's smoke it da fuck up

Velkommen

16. Apr 2005 11:41, Hovedet

I dag, da jeg sad med C. nede på voldene og nød en Tuborg, bestemte jeg mig for, at jeg vil genoptage min hashrygning. Tanken har strejfet mig flere gange de sidste par måneder, og nu har jeg altså bestemt, at det skal være. Selvfølgelig har min belsutning rod i at det nu er sommer, men det skal ikke forhindre den i at være både velovervejet og rationel. Jeg er udmærket klar over konsekvenserne af det, jeg vil kaste mig ud i. Tidligere har jeg haft et stort misbrug af Cannabis, jeg røg dagligt i måske fire-fem år, men da jeg til sidst blev voldsomt psykotisk og hastigt nærmede mig selvmordets rand, stoppede jeg. Det er nu næsten præcis et år siden. Det er altså ikke uden visse risici, at jeg nu har bestemt mig for at starte igen, men alligevel overskygger længslen efter det, der skal komme, frygten for det, der måske vil følge i dets fodspor. Det var Goethe, der skrev i Westöstlicher Diwan: "Du standser aldrig, det just gør dig stor", og skønt citatet primært var ment som en lovprisning af de mennesker, der i jagten på sandheden overskrider både egne og andres grænser, lader det sig også nemt mønte på min situation. Denne smartlog er ment som en rapport over mit forløb. Jeg vil for hver indtagelse i detaljer gøre rede for virkninger, omstændigheder etc., og forhåbentlig vil mine optegnelser med tiden antage en sådan fylde, at de bliver at betegne som mere end blot ustrukturerede notater.

Jeg skulle måske indskyde, at jeg - trods en ældre diagnose - er ved mine fulde fem. Jeg er højtuddannet indenfor de klassiske, humanistiske discipliner. Jeg er 27 år.

Velkommen!

Kommentarer

 1. Anonym
  16. Apr 2005 12:17
  1

  Latterligt at sætte sig øverst på rutchebanen for derefter at køre direkte ned i det sorte, dårlige hul.

  Det faktum, at du endda har erkendt hvor tæt misbruget bragte dig på døden for et år siden, burde da fraholde dig fra enhver tanke om at begynde igen.

  Latterligt.

 2. Hovedet
  16. Apr 2005 13:18
  2

  Har fået min første kommentar, og kommentatoren lægger bestemt ikke skjul på sit standpunkt. Det er jo godt, kan man sige, men også lidt farligt, når standpunktet er så... ja, jeg ved næsten ikke hvad jeg skal kalde det. Men enhver har jo ret til sin mening, akkurat som jeg har ret til min. Nazisterne har ret til deres. De fundamentalistiske kristne ligeså. Undertiden, når man står overfor virkeligt fattige mennesker, ønsker man, at man dog bare kunne tale til dem på en måde, så de blev rystet ud af deres fattigdom og måske fik et mere nuanceret syn på verden. Derfor - blandt andet - denne log. Og så fordi at ovenstående kommentar blot bekræfter mig i, at flere fattige faktisk læser med, hvorfor behovet for oplysning jo står fast.

 3. Anonym
  16. Apr 2005 15:54
  3

  Ja kommentaren virker enssporet, men som du selv bifalder, så planter den standpunktet godt og grundigt.

  "Undertiden, når man står overfor virkeligt fattige mennesker, ønsker man, at man dog bare kunne tale til dem på en måde, så de blev rystet ud af deres fattigdom og måske fik et mere nuanceret syn på verden."

  Godt skrevet. Vel egentlig også de tanker, der rundede min pandebrask da jeg læste dit første indlæg herinde.

  Nu hvor vi har fået placeret os på hver vores side af midterlinien, så skylder jeg dig da et stort Velkommen. Her er nemlig plads til alle.

  Selvom dit valg på mig virker som essensen af dumhed vil jeg da følge med herinde - om ikke andet så for at holde debatten igang ;)

 4. Hovedet
  16. Apr 2005 19:19
  4

  Hejsa og tak for din kommentar. Naturligvis vil der opstå kontroverser angående indholdet af denne log. Jeg forventer ikke, at alle deler mine holdninger eller bifalder de valg, jeg træffer. Dumhed findes heldigvis i mange varianter, og jeg synes ikke selv, at mit valg er så dumt igen. Forhåbentlig vil jeg evne at vise, at selv et valg så løjerligt som mit, ikke er entydigt tåbeligt. Tak for din storsindede velkomst. Den blev jeg rigtig glad for. Logkulturen fascinerer mig og netop på grund af dens brogede mangfoldighed. Ja, her skulle ideelt set være plads til alle, og således også en lille plads til mig. Og det ville da være herligt, hvis der kom en debat i gang. Det er nu en gang dén måde, hvorpå vi alle bedst kan forme selvstændige meninger om verden og os selv.

  Med ønsket om at du får nydt foråret.

 5. CH
  17. Apr 2005 14:25
  5

  Tak for kaffe....
  Det er dog noget af det dummeste jeg nogen siden har hørt!!!
  Du skriver du er ved dine fulde fem, men det tror jeg ikke du skal regne med! - du er, for at sige det mildt, en KNOLD! - god tur ned ad bakken, gi den gas så vi slipper for at høre mere fra en taber som dig!

 6. T (med sin bajer i hånden)
  18. Apr 2005 13:23
  6

  Ak, sucky, sikke nogle comments. De skulle bare vide.. (det er noget lort du har gang i, det ved du godt, ikke? etc.)

 7. Morten
  30. Apr 2005 10:24
  7

  Jeg har kun et spørgsmål:
  Var du knokleskæv da du bestemte dig for dette projekt ?

 8. Hovedet
  8. May 2005 06:43
  8

  Nej, jeg var ganske klar som man bør være, når man træffer en vigtig beslutning. Idéen med denne log er jo netop at dokumentere HELE forløbet. Ikke blot at springe ind midt i en allerede påbegyndt proces.

 9. Din Fuckin Samvittighed
  27. Oct 2008 17:22
  9

  jeg syntes det er helt utroligt så dumme folk kan være. som når T(med sin bajer i hånden) erklærer at det er noget lort du har gang..?! Men jeg vil da så gratulere T med hans øl og ønske ham en god rus på sit stof, mens jeg blower chillummen herhjemme. Fuck alle folk med fordomme. hold jer til jeres eget lort. Jeg dømmer ikke folk fordi de drikker alkohol, selvom jeg ved meget mere om alkohol end de gør om hash. hold jeres snuder for jer selv, småborgerlige idioter, og lad være med at tro jeres mening vejer tungt, når i ikke engang fatter hvad hash er.

Arkiv

Relaterede